İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulu

May

Valiliğimizce yürütülen Ben Okuyorum İstanbul Okuyor projesi kapsamında her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında yaptığımız okuma etkinliğine katılım sağlayan değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sosyal Bilgiler öğreniyorum projesi kapsamında kazanımlarının daha anlamlı hale getirilmesi ve tarihe yaptıkları çalışmalarla katkı sağlayan Türk-İslam bilim insanlarının gelecek nesillerce bilinip örnek alınması amacıyla okulumuz öğrencileri ile Gülhane Parkı'nda bulunan "İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesine" gezi düzenlenmiştir. Gezi esnasında öğrencilerimize rehberlik ederek Türk-İslam dünyasının dünyaya katkıları hakkında değerli bilgiler veren idareci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Araştırması uygulaması yapılmıştır. Emeği geçen başta Bakanlık yetkilimiz Sayın Bülent Pancarcı olmak üzere süreçte görevli olan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında emeği geçen okulumuz öğretmeni Eren İhsan ÜZÜM ve değerli öğrencilerimizi takdir ve teşekkür ederiz. Bu vesileyle geleceğimizin teminatı ve yıldızları çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eder ve tüm dünya çocukları için barışa vesile olması temennisiyle

Nis

Mrt

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan,Şube Müdürü Ahmet Özkan,Milli Eğitim Personeli Hatice Altıntaş 16 Mart Öğretmen Okullarının açılışının 175.Yıl Dönümü programına katıldılar.Programda emeği geçen Zeynep Özkan,Murat Özkan,Duygu Erkan,Büşra Eroğul öğretmenlerimize teşekkür ederiz.